AI för ledare

Framtidens ledarskap kräver AI-kompetens

Artificiell intelligens (AI) är inte längre en framtidsvision, utan en kraftfull verklighet som förändrar affärsvärlden i grunden. Som ledare på hög nivå är det avgörande att du inte bara förstår AI, utan också bemästrar dess potential för att driva innovation, tidsbesparingar och tillväxt inom din organisation.

Vem är Andreas Porslund?

Med över 14 års erfarenhet inom e-handel driver Andreas Porslund resultat genom digital marknadsföring, teknisk kompetens och ledarskap. Hans passion för AI har lett honom till att leda framgångsrika projekt och implementera AI-lösningar på Mölndal Energi. Andreas är en inspirerande ledare och expert på att skapa engagerande kundupplevelser. Han gör komplexa tekniska koncept lättförståeliga och hjälper företag att navigera i den digitala världen och utnyttja AI för att nå sina mål.

Förvandla ditt ledarskap och skapa en framgångsrik framtid med AI

Under denna intensiva tvådagarsutbildning kommer du att upptäcka hur AI kan revolutionera ditt ledarskap och ge dig en konkurrensfördel i den digitala eran.

  • Avslöja AI:s potential: Få djupa insikter i hur AI kan omforma ditt ledarskap och skapa nya möjligheter för din organisation.
  • Bli en datadriven beslutsfattare: Lär dig att använda AI för att analysera data, identifiera mönster och fatta strategiska beslut med självförtroende.
  • Frigör tid för strategiskt tänkande: Upptäck hur AI kan automatisera rutinuppgifter och ge dig mer tid att fokusera på innovation och långsiktig strategi.
  • Skapa en motiverad och engagerad arbetsmiljö: Få konkreta tips om hur AI kan användas för att bygga en kultur där medarbetarna känner sig uppskattade och inspirerade att prestera sitt bästa.
  • Bygg en hållbar framtid med AI: Lär dig att implementera AI på ett etiskt och ansvarsfullt sätt och skapa en organisation som är redo för framtidens utmaningar.

Denna utbildning är mer än bara en kurs – det är en investering i din personliga utveckling och din organisations framgång. Du kommer att få ta del av de senaste rönen inom AI och ledarskap, nätverka med andra ledare på hög nivå och få inspiration och verktyg för att ta ditt ledarskap till nästa nivå.

Framtidens chefskap

Denna kurs tar dig bortom traditionellt ledarskap och visar hur AI kan förstärka din förmåga att leda, fatta beslut och inspirera ditt team.

  • Chefsrollen i AI-eran: Förstå hur AI förändrar chefsrollen och vilka nya möjligheter det skapar för dig som ledare.
  • Framgångsrikt ledarskap med AI: Lär dig hur du använder AI för att sätta smarta mål, följa upp resultat och coacha dina medarbetare mot framgång.
  • AI-assisterad konflikthantering: Få verktyg för att analysera och hantera konflikter effektivt med hjälp av AI-baserade insikter.
  • Stresshantering i en digital värld: Förstå och hantera stress i en alltmer uppkopplad och AI-driven arbetsmiljö.
  • Medarbetarsamtal med AI-stöd: Få stöd av AI för att strukturera och genomföra utvecklings- och lönesamtal som främjar tillväxt och engagemang.
  • Kommunikation för AI-eran: Lär dig hur du övertygar, påverkar och kommunicerar effektivt i en värld där AI spelar en allt större roll.
  • Arbetsrätt och AI: Få grundläggande kunskap om de juridiska aspekterna av att använda AI på arbetsplatsen.
  • AI-driven coachning och utveckling: Använd AI för att involvera dina medarbetare i målbilden och hålla effektiva möten som leder till resultat.

Denna utbildning ger dig inte bara kunskap, utan även praktiska verktyg och strategier för att bli en framgångsrik ledare i den AI-drivna framtiden

Målgrupp

För dig som är chef och vill transformera din organisation genom att utnyttja AI:s kraft. Denna kurs ger dig de verktyg och kunskaper du behöver för att identifiera nya affärsmöjligheter, optimera processer och förbättra kundupplevelsen.

Målsättning

Efter utbildningen kommer du att:

  • Känna dig tryggare i din roll: Få en djupare förståelse för dina styrkor och utvecklingsområden som ledare, och lär dig hur du kan använda AI för att fatta mer informerade beslut.
  • Ha en bredare ledarskapsbas: Utveckla dina kunskaper inom områden som kommunikation, motivation och konflikthantering, och lär dig hur du kan använda AI för att förbättra dina ledarskapsförmågor.
  • Kunna leda och kommunicera effektivt: Förbättra din förmåga att inspirera och motivera dina medarbetare, och lär dig hur du kan använda AI för att skapa en mer positiv och produktiv arbetsmiljö.
  • Ha konkreta verktyg för utveckling: Få tillgång till praktiska verktyg och metoder som du kan använda för att utveckla ert företag.

Deltagaravgifter och kommande kurstillfällen

Deltagaravgifter:
  • Klassrumskurs 9995 kr exkl moms

    Lunch, fika och dokumentation ingår.

  • Distanskurs 4995 kr exkl moms

    Kursen kan även arrangeras inhouse och offereras separat.

Kommande kurstillfällen:
Stockholm

20 – 21 nov 2024
Centralt i Stockholm, lokal meddelas senare

3 – 4 dec 2024
Centralt i Stockholm, lokal meddelas senare

Distansutbildning

29 – 30 okt 2024
Lärarledd distansutbildning

Göteborg

22-23 okt 2024
Centralt i Göteborg, lokal meddelas senare

6 – 7 nov 2024
Centralt i Göteborg, lokal meddelas senare

Boka din plats idag!

Lär dig att utnyttja AI för att fatta bättre beslut, driva innovation och leda din organisation in i framtiden.

Referenser

Vill du veta mer?

Vill du boka eller har du några frågor kring AI för ledare eller någon av våra andra kurser?